karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Larsson Finmekaniska AB

Larsson finmekaniska AB - en mekanisk verkstad som har specialiserat sig på CNC fräsning, CNC svarvning, borrning, och legotillverkning.

Familjeföretaget Larsson finmekaniska AB bildades 1958 av Nils Larsson. Nils slutade som 37-åring på Bofors och startade eget. Första storkunden blev Philips och företaget växte snabbt till 8 anställda. Företagets verksamhet låg då i Solberg centrum och bedrevs i egen källarlokal.

1985 klev en av sönerna in, och började expandera företaget. Gunnar hade då med sig ingenjörs-examen i bagaget. Efter ytterligare 6 månader gick även Jan Larsson in i företaget. Jan kom då ifrån ToleransJngol (konstruktör). Företaget växte och fanns nu i Bandhagen, i närheten av Rågsved torg. Antalet anställda var nu uppe i 8st och maskinparken växte och likaså kundkretsen.

1998 hade företaget vuxit ur sin lokal i Rågsved och behövde hitta en större. Flytten gick inte så långt. Den gick till Älvsjö industriområde. Numera finns företaget i Eriksbergs industriområde. Man växte också i personal, så idag är man 21st. Företaget har riktat in sig på finmekanik och tillverkar idag delar till medicin, racing, elektronik m.m. och maskinparken består av moderna datastyrda CNC fleropar.

Bransch

Mekniker

Anställda

20

Huvudkontor

Norsborg

Adress

Segersbyvägen 3, 145 63

Webbplats

language

Missa inga jobb från Larsson Finmekaniska AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor